Deel je recepten

HOE - Recepten delen met familie en vrienden

_______

Als je vrienden of familie de Recipe Binder-app op hun smartphone hebben geïnstalleerd, kunnen ze elk recept dat je ze stuurt rechtstreeks toevoegen aan hun persoonlijke receptenmap.

Wie die app niet heeft geïnstalleerd, krijgt een link naar een webpagina met jouw recept. Het is dus niet nodig om de app te installeren om de recepten te zien die men krijgt toegestuurd.

Deel een recept

Om een recept met iemand te delen, open je de app en ga je naar het recept. (> Categorie> Recept)

Open het recept en volg deze stappen:

1. Klik op het pictogram 'Delen' (drie verbonden puntjes) in de linkerbenedenhoek van het scherm.
  2. Afhankelijk van je toestel wordt een lijst met beschikbare opties weergegeven (WhatsApp, Facebook, Mail, Messenger, enz.)
  3. Kies een van deze opties.

TIP - In plaats van op het deelpictogram te klikken (stap 1), kun je ook op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van de pagina klikken en 'Delen' selecteren in het pop-upmenu.

een recept delen